Sinds 2011

    

Agenda

  Activiteitenagenda

 Lieve, beste en gewaardeerde Atriumbezoeker en relaties,

Hoe gaat het met u, zo tijdens deze dagen van binnenblijven en afstand bewaren? Hopelijk bent u gezond en vindt u in deze bizarre tijd ruimte om het leven toch prettig te maken, met een frisse blik op de toekomst.

Voor mij is deze tijd vooral een tijd van overdenken en dingen op een rijtje zetten. De Coronacrisis heeft ook mij geraakt. Alle gasten die ik sinds begin maart had mogen ontvangen, zijn door de maatregelen uiteindelijk allemaal weggebleven. Er komt een tijd dat alles weer normaal wordt, in aangepaste zin dan, want het virus zal heus nog wel een tijdje rond dwarrelen. Als wij naar een anderhalve meter-maatschappij toe moeten, dan vrees ik dat ik mijn gasten niet meer de veiligheid kan bieden die ze verdienen. De bescheiden ruimte die ’t Atrium is maakt dat we de nodige 1,5 afstand niet kunnen waarborgen, met een gevoel van onrust ten gevolg. En dat is niet wat ik wil. Iedereen die hier komt moet zich vrij en veilig voelen. Daarom heb ik de keuze gemaakt om met ingang van heden mijn deuren te sluiten.

’t Atrium stopt!

Het valt me zwaar, temeer omdat ik negen jaar hard heb gewerkt om ‘mijn kindje’ te brengen tot wat het nu is: een bruisende plek waar mensen samenkomen en verbinding vinden.

Ik heb in die negen jaar ontzettend veel geweldige, creatieve en inspirerende mensen ontmoet die mijn werk (en leven!!!)  allemaal op hun manier veel kleur hebben gegeven. Daarom spreek ik nederig mijn dank uit. Voor jullie komst, jullie plezier en jullie vertrouwen in mij. Met mij komt het goed. Hopelijk komen we elkaar nog eens tegen.

Warme en dankbare groet,

Marion TraasActiviteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten. 

 

 


Kaart
Opbellen
Info